FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovački župan: Izraelci zainteresirani za ulaganje

Autor: hspa
DUBROVNIK, 26. ožujka 2012. (Hina) - Budućnost ulaganja u dubrovačko-neretvansku županiju bili su temom razgovora između župana dubrovačko-neretvanskog Nikole Dobroslavića i izraelskog veleposlanika Jossi Amrania.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću dubrovačko-neretvanske županije izraelski veleposlanik najavio je kako će u srpnju Hrvatsku posjetiti izaslanstvo izraelskih poduzetnika među kojima su i oni koji su izuzetno zainteresirani za ulaganja u dubrovačko-neretvansku županiju.

Govoreći o planovima za privlačenje investitora Nikola Dobroslavić najavio je kako će Dubrovačko-neretvanska županija uz ostalo sudjelovati na prvom međunarodnom sajmu investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina za jadransku regiju REXPO koji će se 19. i 20 travnja održati u Zagrebu te kako županija planira napraviti i vlastiti investicijski forum u Dubrovniku.

Tijekom susreta bilo je riječi i o problemima prometne izliranosti dubrovačko-neretvanske županije posebno u kontekstu skorog ulaska Hrvatske u EU.

(Hina) xddub yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙