FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Popovac podržava stavove zaposlenika HRT-a

Autor: ista
ZAGREB, 15. ožujka 2012. (Hina) - Predsjednik Uprave Hrvatske radiotelevizije (HRT) Josip Popovac priopćio je da podržava stavove zaposlenika HRT-a koji su danas u videoapelu pozvali vlasti da potaknu HTV da promiče javni interes i zauzeli se za vjerodostojnu i profesionalnu javnu televiziju bez žutila i upletanja političara.

Uprava HRT-a apsolutno se slaže sa svim stavovima i vrijednostima javne televizije iznesenim u spotu koji je danas, predstavljen javnosti u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva (HND), navodi se u priopćenju.

Spot pod nazivom "Vaša javna televizija –apel" nastao u produkciji HRT-ovih zaposlenika poziva na ustroj HRT-a kao ozbiljnog javnog servisa koji će lišen pritisaka politike, žutila i privatnih interesa služiti interesima javnosti.

Uprava HRT-a navodi da upravo na tim temeljima priprema novi prijedlog ugovora između Vlade RH i HRT-a te će u prijedlogu biti sadržani svi stavovi izneseni u spotu.

Unutarnji ustroj HRT-a Uprava je predložila u cilju racionalizacije troškova proizvodnje i stvaranja organizacijskog okruženja koje će omogućiti stvaranje relevantnih javnih sadržaja kakvi su izraženi u apelu HRT-ovih zaposlenika, navodi se u priopćenju koje je potpisao predsjednik Uprave HRT-a Josip Popovac.

(Hina) xmvr yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙