FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka županija financira skupove i stručnu literaturu o poljoprivredi

Autor: nkot
ZAGREB, 14. ožujka 2012. (Hina) - Zagrebačka županija izdvojit će u ovoj godini 140.000 kuna za dodjelu pokroviteljstava i novčanih donacija organizatorima znanstveno-stručnih skupova, gospodarskih manifestacija i izdavačima stručne literature iz područja poljoprivrede, ruralnog razvitka, lovstva, ribarstva i šumarstva.

Natječaj za dodjelu navedenih sredstava otvoren je do 15. prosinca ove godine, priopćeno je danas iz Zagrebačke županije.

Ovisno o kategoriji natječaja za koji se javljaju (znanstveno stručni skupovi, gospodarske manifestacije, izdavanje stručne literature), korisnici županijskih pokroviteljstava i novčanih donacija mogu biti udruge i zadruge s područja Zagrebačke županije, Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska poljoprivredna agencija, znanstvene i obrazovne ustanove, konzultantske tvrtke registrirane za obavljanje savjetodavnih usluga te organizaciju sajmova, izložbi i kongresa kao i pravne osobe registrirane za izdavačku djelatnost, istiće se.

Najviši ukupni godišnji iznos županijske donacije koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 20.000 kuna.

Tekst natječaj i obrasci zahtjeva nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, a mogu se dobiti i u Upravnom odjelu za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo Zagrebačke županije, u Ulici grada Vukovara 72.

Više informacija korisnici mogu dobiti i na brojevima telefona 01/6009-420, 01/6009-426, navode iz Zagrebačke županije.

(Hina) xpp/aš ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙