FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za srijedu, 29. veljače

Autor: sdju
ZAGREB, 29. veljače 2012. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović poručio je danas u Zagrebu kako se u Hrvatskoj moraju ukloniti zapreke investiranju uključujući one administrativne kao i promjeniti odnos prema ulagačima (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Hrvatski građani od 1. ožujka na većinu proizvoda koju kupuju plaćat će PDV od 25 posto, dok će sniženu stopu PDV-a od 10 posto imati dječja hrana, ulja i masti, bijeli šećer i isporuka vode, od ožujka oko 800 tisuća zaposlenih može očekivati povećanje plaće od 7 do 80-tak kuna, dok oni s plaćama većim od hrvatskog prosjeka mogu očekivati nešto niže plaće, porez će plaćati i umirovljenici koji primaju inozemne mirovine, a počet će se oporezivati i dividenda po stopi od 12 posto (prilog do 16 sati).

ZAGREB - U povodu Europskog sindikalnog dana, danas je dvjestotinjak sindikalaca iz dviju najvećih hrvatskih sindikalnih središnjica u Radićevoj ulici, blizu Kamenitih vrata, održalo polusatni prosvjed protiv mjera štednje zbog kojih se borba protiv krize prelama ponajviše na leđima radnika (prilog do 16 sati).

(Hina) xsdju yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙