FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Sabora sa švicarskim veleposlanikom

Autor: ista
ZAGREB, 14. veljače 2012. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem primio je u utorak u nastupni posjet veleposlanika Švicarske Konfederacije Denisa Knobela, a naglasak u razgovoru dvojice dužnosnika bio je stavljen na nastavak inače vrlo dobre parlamentarne suradnje, priopćeno je iz Ureda predsjednika Sabora.

Tijekom razgovora izraženo je zadovoljstvo bilateralnim odnosima koji su izvrsni te je potvrđena želja za nastavkom parlamentarne suradnje, a predsjednik Sabora švicarskom je veleposlaniku kazao kako želi ojačati rad hrvatskog parlamenta koji je, prema njegovom mišljenju, prethodnih godina bio zapostavljen, pa mu je veleposlanik opisao način rada parlamenta Švicarske Konfederacije.

Veleposlanik Knobel je kazao kako je Hrvatska nakon zaključenja Ugovora o pristupanju Europskoj uniji postala privlačnija za ulagače u privatni sektor, te je najavio posjet izaslanstva švicarskih poslovnih ljudi u rujnu ove godine. Predsjednik Sabora je izrazio zadovoljstvo porastom broja švicarskih turista Hrvatskoj, a Švicarskoj je zahvalio na njenoj pomoći u razminiranju područja u Hrvatskoj.

(Hina) xpp ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙