FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U središtu Zagreba otvorena Holdingova putnička agencija

Autor: mbuj
ZAGREB, 10. veljače 2012. (Hina) - Podružnica Zagrebačkog holdinga "Vladimir Nazor" danas je u središtu Zagreba otvorila poslovnicu svoje putničke agencije u kojoj će građani moći izabrati putovanje na šest odredišta na jadranskoj obali i u Zagrebu te po želji druga putovanja.

"Osim ponude smještaja u objektima u vlasništvu te Holdingove podružnice - u Crikvenici, Puntu na otoku Krku, Skradinu, Velom Lošinju, Dugoj Uvali (hostel i kamp), Savudriji (kamp) te Zagrebu (hostel Arena i Grad mladih), nude se i druga putovanja po želji u Hrvatskoj i inozemstvu", istaknuo je voditelj podružnice "Vladimir Nazor" Srdjan Vlaović.

"Otvorenje putničke agencije pokušaj je da se na tržištu izborimo za svoj dio kolača", istaknuo je direktor Službe za korporativne komunikacije Zagrebačkog holdinga Dušan Viro i dodao kako se nada da će menadžment uprave i kolege koji budu radili u tome uspjeti. Rekao je da su prostorije putničke agencije u središtu Zagreba u Petrinjskoj ulici 73 u njihovu vlasništvu te da nisu zaposlili nove ljude. Istaknuo je da mnoga zagrebačka djeca ne bi nikad vidjela more da nema 'Vladimira Nazora' te kako čine sve da djeci slabijega imovinskog stanja omoguće odmor i odlazak na more.

Na pitanje novinara kako komentira tvrdnje zagrebačkoga HSS-a da se Holding treba baviti komunalijama i biti na pomoć građanima, Viro je rekao kako je neozbiljno prozivati podružnicu koja se bavi turističkom djelatnošću zato što otvara svoju turističku agenciju.

Vlaović je podsjetio da je sjedište putničke agencije već 50 godina u Maksimirskoj 51, a poslovnica agencije koja je danas otvorena djelovala je od 2001., ali je tijekom 2007. privremeno zatvorena radi preuređenja.

"Danas 'Vladimir Nazor' ponovno posluje na dvije lokacije s namjerom da bude što dostupniji svojim klijentima i korisnicima te da poboljša i proširi mogućnosti poslovanja", rekao je i dodao da su u 2012. ušli s mnogo optimizma te kako im je želja da im ova godina bude posebna jer slave 50. obljetnicu.

Ustvrdio je da će biti konkurentni zato što imaju vlastite objekte na šest odredišta na moru, dva u Zagrebu i jedno u inozemstvu (Slovenija - Kranjska gora), a ove godine namjeravaju ostvariti 250.000 noćenja sa 70.000 korisnika.

Rekao je kako, za razliku od drugih, pružaju kompletnu uslugu, brigu za djecu 24 sata na dan s pedagoškim i zdravstvenim djelatnicima te kvalitetnu ugostiteljsku uslugu.

Naglasio je da su njihova ciljana skupina djeca u dobi od sedam do 18 godina, ali, dodao je, svi će građani moći odabrati aranžmane, a trenutačno su u ponudi odlasci na EURO 2012 u Poljsku i Ukrajinu te maskenbal u Veneciju.

Prva tri kupca aranžmana u agenciji u Petrinjskoj ulici u bilo kojemu 'Nazorovu' hostelu ili objektu ostvarit će pravo na 50 posto popusta, rekao je Vlaović.

Po njegovim riječima, Holdingova podružnica "Vladimir Nazor" u 2011., kada je imala gubitak oko 6,2 milijuna kuna, smanjila je gubitak u odnosu prema 2010. za 2,5 milijuna kuna te je povećala prihode za pet posto.

(Hina) xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙