FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu za deset godina asfalt na svim nerazvrstanim cestama

Autor: mbuj
ZAGREB, 2. veljače 2012. (Hina) - Novi asfaltni program, kojim bi se za deset godina uredile sve male, nerazvrstane ceste u Zagrebu, nova je poslovna aktivnost Zagrebačkih cesta - podružnice Zagrebačkog holdinga, izvijestio je holding.

"Zagrebačke ceste i Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet dogovorili su poslove asfaltiranja nerazvrstanih cesta kako bi se podigao prometni standard", rekao je voditelj Zagrebačkih cesta Alen Gospočić. Istaknuo je kako su stručni timovi popisali i klasificirali sve ceste u Zagrebu te su napravili detaljan plan potpunog uređenja malih, rubnih i nerazvrstanih cesta.

"Prvenstvo uređenja imaju makadamske ceste te one koje su najviše uništene", najavio je Gospočić.

Istaknuo je da su za ovu godinu planirana sredstva za taj program 40 milijuna kuna, a time bi se uredilo 200-tinjak cesta u najlošijem stanju.

"Prema našim proračunima ovakvim bi akcijama za deset godina sve nerazvrstane ceste bile asfaltirane i uređene", naglasio je voditelj Zagrebačkih cesta - podružnice Zagrebačkog holdinga Alen Gospočić.

Podsjetio je kako su Zagrebačke ceste u prosincu i siječnju, zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama, uspjele sanirati brojne gradske prometnice uz pomoć nove tehnologije i vozila za prijevoz vrućeg asfalta.

(Hina) xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙