FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanje u prometu na HŽ-ovim prugama

Autor: mcur
ZAGREB, 9. veljače 2012. (Hina) - Zbog loših vremenskih uvjeta u zemlji kašnjenja vlakova zabilježena su i večeras u međunarodnom i međugradskom prometu.

Po izvješću Hrvatskih željeznica (HŽ) o stanju u prometu vlakovima u 19 sati, međunarodni brzi vlak br. 396 koji vozi na relaciji Ploče - Zagreb kasni 90 minuta, a međunarodni brzi vlak br. 450 na relaciji Sarajevo - Šamac - Tovarnik - Beograd kasni 65 minuta.

Brzi vlak br. 520 iz Splita je u Zagreb stigao sa zakašnjenjem od 249 minuta, a brzi vlak br. 524 na toj liniji kasni 117 minuta, dok brzi vlak br. 525 na istoj liniji kasni 53 minute.

Vlakovi u prigradskom i lokalnom prijevozu oko Splita voze po voznom redu.

Brzi vlak br. 702 koji vozi na relaciji Osijek - Zagreb - Rijeka kasni 10 minuta, a putnički vlak br. 4058 Moravice - Zagreb kasni 45 minuta. Brzi vlak br. 745 iz Zagreba u Vukovar kasni 15 minuta, a brzi vlak br. 748 iz Vinkovaca u Zagreb kasni 40 minuta. Drugi vlakovi koji voze na relaciji Zagreb - Vinkovci - Zagreb kasne do 15 minuta.

Vlakovi koji voze na relaciji Zagreb - Koprivnica - Osijek kasne do 10 minuta.

Lokalni vlakovi na zagrebačkom, koprivničkom i osječkom području voze sa zakašnjenjem do 10 minuta. Lokalni vlakovi na varaždinskom području voze po voznom redu. Vlakovi u prigradsko-gradskom prijevozu grada Zagreba također voze po voznom redu.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙