FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: vlakovi kasne i do 80 minuta

Autor: tdel
ZAGREB, 8. veljače 2012. (Hina) - Zbog loših vremenskih uvjeta u zemlji kašnjenja vlakova zabilježena su i večeras u međunarodnom, međugradskom i prigradskom prometu.

Po izvješću Hrvatskih željeznica (HŽ) o stanju u prometu vlakovima u 19 sati, u međunarodnom prometu brzi vlak br. 201. od Zagreba do Budimpešte kasni 50 minuta, a brzi vlak br 1114 na relaciji Beograd - Zagreb - Ljubljana vozi sa zakašnjenjem od 80 minuta. Po voznom redu vozi međunarodni brzi vlak br 211 na relaciji Ljubljana - Zagreb - Beograd te brzi vlak br 412 na relaciji Beograd - Zagreb - Ljubljana.

U unutarnjem prometu brzi vlak na relaciji od Splita do Zagreba kasni 30 minuta, a na relaciji od Zagreba do Splita u kašnjenju je 20 minuta. Brzi vlak na relaciji Zagreb - Osijek kasni 10 minuta, a od Zagreba do Čakovca kasni 20 minuta. Brzi vlak na relaciji Osijek - Zagreb - Rijeka vozi sa zakašnjenjem od 80 minuta, a onaj od Zagreba do Vinkovaca kasni 10 minuta.

Po voznom redu vozi brzi vlak na relaciji od Zagreba do Rijeke.

Vlakovi koji prijevoze putnike na drugim prugama voze sa zakašnjenjem do 30 minuta koliko i oni u prigradsko-gradskom prijevozu grada Zagreba.

(Hina) pp/xtdel ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙