FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 10. veljače

Autor: dduk
ZAGREB, 9. veljače 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 10. veljače.

ZAGREB - Čelnici Hrvatske banke za obnovu i razvitak i Europske investicijske banke potpisat će ugovor o zajmu za financiranje malog i srednjeg poduzetništva i srednje kapitaliziranih poduzeća (10,00 sati, prostorije HBOR-a, Strossmayerov trg 9).

ZAGREB - Institut za javne financije organizira konferenciju "Skrivena javna potrošnja: budućnost poreznih izdataka". Cilj skupa je prikaz i analiza poreznih izdataka u poreznim sustavima Hrvatske i susjednih zemalja, izazova u njihovom upravljanju i procjena njihova obujma. Polazište konferencije je knjiga Vjekoslava Bratića "Skrivena javna potrošnja, porezni izdaci: potreba ili udvaranje biračima" (10,00 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2).

SPLIT - Na zajedničkoj konferenciju za novinare Hrvatske udruge poslodavaca - Podružnice Dalmacija i Hrvatske udruge sindikata teme su privatizacija Dalmacijavina i inicijativa HUS-a i Nezavisnog sindikata Dalmacijavina o pokretanju radničkog dioničarstva u Hrvatskoj (11,00 sati, prostorije HUP-a, Bernardinova 1).

ZAGREB - Počinje prvi regionalni festival čokolade Zagreb Chocofest na kojem će na zagrebačkom središnjem Trgu bana Jelačića svoje proizvode, recepture i umijeća do 14. veljače predstaviti 20-ak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Rusije i Turske. Posjetitelji će moći vidjeti i postupak izrade čokolade, umjetnici će izrađivati skulpture od čokolade koje će se potkraj festivala 'uništavati' u svojevrsnom natjecanju. (12,00 sati, šator na Trgu bana Josipa Jelačića).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙