FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radi velikog interesa koncert Wilca premješten na Velesajam

Autor: nles
ZAGREB, 6. veljače 2012. (Hina) - Radi velikog interesa za koncert grupe Wilco, koji će se održati 11. ožujka, koncert će se iz kluba Aquarius premjestiti u Paviljon 9 Zagrebačkog velesajma, izvijestio je danas organizator INmusic festival koji prvi puta predstavlja "novi koncertni prostor pomalo zanemarenog Zagrebačkog velesajma".

"Paviljon 9 odlikuje jedinstvena arhitektura koja ga čini jednim od najljepših koncertnih prostora regije. Osim što je prostor idealan za koncerte kapaciteta od oko 2000 ljudi, pristup i dolazak posjetitelja također je maksimalno prilagođen budući da se, osim parkirnih mjesta na Zagrebačkom velesajmu, javni prijevoz nalazi točno ispred južnog ulaza koji će biti otvoren za posjetitelje koncerta", stoji u priopćenju.

Grupa Wilco nedavno je nominirana za prestižnu nagradu Grammy, a njihov koncert u Paviljonu 9 najavni je koncert za nadolezeći INmusic festival koji će se održati 29. i 30. lipnja na Jarunu. Kupljene ulaznice vrijede za novo mjesto održavanja koncerta!

Cijenjeni američki rock sastav Wilco na dugoočekivanom premijernom nastupu u Hrvatskoj predstavit će hvalospjevima ovjenčan novi album 'The Whole Love'.

Osnovani su u Chicagu 1994. godine nakon raspada kultne alt-country grupe Uncle Tupelo. Wilco su već svojim debi albumom 'A.M.' uspjeli oduševiti kritiku, a uspjeh se nastavio i sa sljedećim albumima 'Being There' (1996.) i 'Summer Teeth' (1999.). Nakon dužeg razdoblja djelovanja na nezavisnoj sceni, konačno ih sjajni album 'Yankee Hotel Foxtrot' 2002. godine lansira među širu publiku. Za idući album 'A Ghost Is Born' iz 2005. dobivaju Grammyja, nakon čega slijede dva manje eksperimentalna i smirujuća albuma 'Sky Blue Sky' i 'Wilco (The Album)'. Bend predvodi pjevač i gitarist Jeff Tweedy čija je glazbena kreacija glavna pokretačka snaga Wilcova stvaralaštva.

(Hina) pp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙