FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 31. siječnja

Autor: ikut
ZAGREB, 31. siječnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 31. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama

BEOGRAD - Hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sudjelovat će na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova zemalja sudionica Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP), u okviru predsjedanja Republike Srbije ovom regionalnom inicijativom.

ZAGREB - Druga sjednica Odbora za europske integracije Hrvatskog sabora na kojoj će biti predstavljeni prioriteti danskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Uvodno izlaganje održat će danski veleposlanik u Hrvatskoj Bo Eric Weber (14 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - "Javno-privatno partnerstvo - kanadsko iskustvo" naziv je konferencije koju organiziraju Agencija za javno-privatno partnerstvo i Veleposlanstvo Kanade u Hrvatskoj. Na konferenciji će biti prezentirana kanadska i hrvatska iskustva na području javno-privatnog partnerstva te iskustva u široj regiji. Organizatori ističu kako se javno-privatno partnerstvo u Kanadi smatra jednim od najrazvijenijih i najuglednijih u svijetu s iskustvima u provedbi više od 150 projekata u 11 sektora, a obuhvaća različite infrastrukturne projekte (9,30 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Radnici Diokija ujedinjeni u Stožer za obranu Diokija, podržani od svih sindikata koji djeluju u tvrtki i udruge branitelja, prosvjedovat će na Trgu bana Josipa Jelačića i pred Ministarstvom gospodarstva. Prosvjednici će se okupiti u 10,30 sati na Trgu hrvatskih velikana (kod HNB-a) od kuda će krenuti na Trg bana Jelačića i potom prema Ministarstvu gospodarstva gdje će tražiti da ih primi resorni ministar Radimir Čačić. Razlog održavanja prosvjeda je, kako ističu iz Stožera, nezainteresiranost Vlade za hitno poduzimanje mjera za spašavanje Diokija i dugoročno osiguravanje egzistencije radnika.

ZAGREB - Sindikalni predstavnici splitskog Dalmacijavina najavili su prosvjed stotinjak radnika te splitske tvrtke pred Ministarstvom gospodarstva. Očekuje se da bi radnici Dalmacijavina, koji će ujutro s dva autobusa krenuti iz Splita, pred Ministarstvom trebali biti oko 11 sati, gdje očekuju da ih primi netko od odgovornih osoba. Radnici Dalmacijavina, koji su proteklih više od tjedna dana prosvjedovali splitskim ulicama, traže da im se isplati pet zaostalih plaća, a očekuju i odgovor na pitanje što će biti s privatizacijom te tvrtke.

ZAGREB - Nastavak natjecanja na ATP turniru tenisača u Zagrebu (Dom sportova).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)x ik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙