FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 3. siječnja

Autor: ikut
ZAGREB, 3. siječnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 3. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Ministar obrane Ante Kotromanović održat će prvi širi kolegij s čelnicima ustrojstvenih cjelina u Ministarstvu obrane i Glavnom stožeru Oružanih snaga RH. Na sastanku će govoriti o osnovnim planovima i prioritetima u radu Ministarstva obrane i Glavnog stožera OS RH u idućem razdoblju. Nakon sastanka ministar Kotromanović dat će izjavu za predstavnike medija (10 sati, Hrvatsko vojno učilište 'Petar Zrinski', Ilica 256 B. Predstavnici medija mogu snimiti početak sastanka, a izjava se očekuje oko 10,30 sati).

ZAGREB - Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić održat će konferenciju za novinare o aktivnostima u vezi sa završnom fazom referendumske kampanje o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji. Predstavit će dokumente i ostale informativne materijale koji će biti objavljeni na internetskim stranicama MVEP-a: sažetak Ugovora o pristupanju Hrvatske Uniji, sažeti pregled pregovora po poglavljima i odgovore na najčešće dvojbe građana o EU-u. Referendum o ulasku Hrvatske u EU održat će se 22. siječnja (U 11 sati, MVEP, Trg. N. Š. Zrinskoga 78-8).

ZAGREB - Predstavnici „Vijeća za Hrvatsku - ne u EU“ na konferenciji za novinare predstavit će kampanju za odbacivanje ugovora o pridruživanju Republike Hrvatske Europskoj uniji na refrendumu 22. siječnja. Predstavit će i zahtjeve koje prije konferencije za novinare namjeravaju predati institucijama Republike Hrvatske (13 sati, Voćarska 71). U pozivu se navodi da su se u "Vijeće za Hrvatsku – ne u EU“ udružile stranke, udruge i pojedinci sa zajedničkim ciljem referendumskog odbacivanja ugovora o pridruživanju EU.

ZAGREB - Ženska slalomska utrka na Sljemenu (prva utrka 15 sati, druga vožnja u 18 sati).

ZAGREB - Retrospektivna izložba akademske slikarice Alme Orlić povodom pedeset godina umjetničkog stvaralaštva. Autorica izložbenog koncepta je Irena Kraševac (19 sati, Hrvatski dom likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma bb).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙