FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 20. siječnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Oštrovica i tunela Tuhobić. Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, a do 20. veljače. Zbog radova na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između tunela Vršek i tunela Lučice, u smjeru Rijeke, danas do 16 sati promet će teći jednim trakom, povremeno usporeno. Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko zamjenskog mosta, ostali autocestom A2 Zagreb-Macelj preko čvora Sveti Križ Začretje. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom. Poslijepodne glavnina oborine, uz zahladnjenje u gorju i snijeg, a na Jadranu je moguća i grmljavina. Puhat će umjeren do jak jugozapadnjak, u Dalmaciji jugo. Sredinom dana vjetar će na kopnu okrenuti na sjeverac i sjeverozapadnjak, a na Jadranu će poslijepodne zapuhati jaka bura i tramontana, najprije na sjevernom dijelu. Najviša dnevna od 6 do 11, na moru između 9 i 14 °C.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙