FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOIM: Burić 19. u biatlonu

Autor: rsal
INNSBRUCK, 15. siječnja 2012. (Hina) - Drugoga natjecateljskog dana prvim Zimskim olimpijskim igrama mladih u Innsbrucku hrvatski biatlonac Matej Burić zauzeo je 19. mjesto u utrci na 7.5 kilometara.

U muškoj sprint utrci na 7,5 km zlato je pripalo Kinezu Fangmingu Chengu, a Burić, koji će za dva dana slaviti svoj 18. rođendan, utrku je završio kao 19. od ukupno 50 natjecatelja 2:06 minuta zaostatka za pobjednikom. U prvom pucanju u ležećem položaju Matej je ubilježio dva promašaja, čime je zaradio dva kaznena kruga, ali je zato pucanje u stajaćem položaju odradio bez greške. Sutra ga očekuje individualna utrka na 10 km.

U Patscherkofelu su se danas natjecali alpski skijaši u superkombinaciji. Istok Rodeš je nakon jučerašnje nedovršene utrke danas zauzeo 9. mjesto, zaostavši 2 sekunde i 76 stotinki za pobjednikom, Austrijancem Marcom Schwarzom. U utrci superveleslaloma bio je tek 19., ali je izvrsno odvozio slalom i u konačnici ostvario vrlo dobar rezultat. Saša Tršinski u superkombinaciji je zauzela 14. mjesto s 4 sekunde i 39 stotinki zaostatka za pobjednicom, Šveđankom Fjaellstroem.

Sutra, 16. siječnja na rasporedu je ženska sanjkaška utrka u kojoj će se natjecati Ema Bago i Petra Petko, a Matej Burić imat će priliku pokazati svoje vještine u natjecanju u hokeju na ledu zvanom Skills Challenge.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙