FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 13. siječnja

Autor: uand
ZAGREB, 13. siječnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 13. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama

SLAVONSKI BROD - Potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić posjetit će Slavonski Brod te se susresti s gradonačelnikom Mirkom Dusparom (10 sati, sjedištu Gradske uprave, Vukovarska 1). Nakon toga će potpredsjednica Opačić posjetiti polikliniku „Zlatni cekin“, Dom za starije i nemoćne te Zavod za socijalnu skrb.

KRAPINA - Ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy posjetit će Krapinsko-zagorsku županiju. Izjave za novinare predviđene su u 14 sati, u kabinetu župana Siniše Hajdaša Dončića (u 14 sati, Magistratska 1, Krapina).

ZAGREB - Na svečanoj primopredaji vozila za hitnu medicinsku službu ministar zdravlja Rajko Ostojić uručit će predstavnicima zavoda za hitnu medicinu ključeve za ukupno 50 vozila. Ta je vozila ministarstvo nabavilo kroz projekt "Unaprjeđenje hitne medicinske službe i investicijskog planiranja u zdravstvu" (11 sati, Grand Auto, Ljubljanska avenija 4).

ZAGREB - Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić na konferenciji za novinare u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje govorit će o pravcima djelovanja Ministarstva u području tržišta rada i zapošljavanja. Iznijet će i aktualne statističke podatke o nezaposlenosti i zapošljavanju te predstaviti novi projekt "Statistika on-line" (11,00 sati, HZZ, Radnička cesta 1, IV kat).

ZAGREB - Predstavnici sindikata u Hrvatskom zavodu za mirovisnko osiguranje (HZMO) na konferenciji za novinare osvrnut će se na medijske napise u kojima se, kako navode, na neprimjeren način prozivaju radnici Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Predstavnici sindikata navode da žele upoznati javnost s trenutačnom situacijom u HZMO-u, "pritiscima na zaposlene", te demantirati, kako ističu, neistinite navode dijela tiska. Novinarima će se obratiti predsjednica Radničkog sindikata HZMO Višnja Stanišić, predsjednica Nezavisnog sindikata zaposlenih u Hrvatskom mirovisnkom osiguranju Željka Frgačić, predsjednik Sindikata zaposlenih u HMO Marijan Prišlin i predsjednik Nezavisnog hrvatskog sindikata Krešimir Sever (10 sati, Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, Tvrtkova 5, soba 307).

ZAGREB - Ispitivanjem novih svjedoka na zagrebačkom Županijskom sudu nastavlja se suđenje bivšem premijeru Ivi Sanderu, optuženom za ratno profiterstvo i primanje mita u slučajevima Hypo i Ina-MOL, nakon čega će se suđenje prekinuti do ožujka zbog odlaska suca Ivana Turudića na operaciju (9,30 sati, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Susret 41. kola regionalne EBEL lige u hokeju na ledu između Medveščaka i KAC-a iz Klagenfurta (19.15 sati, Arena Zagreb).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Posije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙