FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 21. prosinca

Autor: ikut
ZAGREB, 21. prosinca 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 21. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović bit će na primanju u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a predviđeno je i njegovo obraćanje okupljenima (12 sati, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Trg Stjepana Radića 4). Predstavnici medija trebali bi doći u "Lisinski" najkasnije do 11,15 sati.

ZAGREB - Predsjednik Republike Ivo Josipović nazočit će svečanosti obilježavanja 180. obljetnice rada Osnovne škole Miroslava Krleže, najstarije osnovne škole u Zagrebu u kojoj je hrvatski jezik bio uveden kao nastavni od samog osnutka (16 sati, Kazalište Komedija).

ZAGREB - U organizaciji pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Republike Hrvatske, održat će se regionalna konferencija o ulozi pravobraniteljskih ureda u suzbijanju diskriminacije, s posebnim naglaskom na područje spolne diskriminacije i diskriminacije na temelju seksualne orijentacije. Konferencija je posvećena položaju nezavisnih tijela zaduženih za promicanje jednakosti u nacionalnim pravnim sustavima, a otvorit će ju Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova (od 10 do 13 sati, velika dvorana Hrvatske gospodarske komore).

OSIJEK - Hrvatski centar za razminiranje organizira posjet radilištu razminiranja, blizu osječkog Zoološkog vrta, površine oko 260 tisuća četvornih metara. Riječ je o najzahtjevnijem ovogodišnjem projektu, s obzirom da se na radilištu očekuje pronalazak oko 1500 protuoklopnih i protupješačkih mina, a dosad je pronađeno stotinjak protuoklopnih i šezdesetak protupješačkih mina. (u 10 sati u obilazak se kreće iz "Zoohotela").

ZAGREB - Redovita sjednica Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza (12 sati, hotel Sheraton).

Foto redakcija HINA-e će tijekom noći i jutra emitirati Kronologiju 2011. godine u fotografijama, oko najbitnjih 140 fotografija vlastite

produkcije i oko 400 fotografija EPA-e.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙