FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

eUred - nova aplikacija grada Rijeke

Autor: dsil
RIJEKA, 5. siječnja 2012. (Hina) - Grad Rijeka uveo je od početka godine u svoje poslovanje novu aplikaciju "eUred - Uvid u predmete grada Rijeke" koja građanima omogućuje da prate rješavanje predmeta svih odjela gradske uprave.

Građani će tako moći pratiti predmete za koje znaju identifikacijske podatke, kao što su pristupni kod i klasifikacijski broj predmeta. Trenutačni status predmeta u postupku rješavanja može se dobiti putem interneta, SMS-a ili e-mail poruka.

Temelj za pokretanje te aplikacije jest sustav evidencije dokumenata u gradu, pri čemu su svi dokumenti u postupku u elektroničkom obliku. Tako će se moći primati obavijesti o promjeni statusa predmeta te komunicirati s osobom zaduženom za rješavanje predmeta.

Građani zainteresirani za taj oblik komunikacije s gradskom upravom moraju se registrirati u jednoj od gradskih pisarnica, a preko eUreda moći će pratiti one predmete koji su pokrenuti na njihov zahtjev ili su oni jedna od stranaka u postupku, te ako predmeti ne spadaju u kategoriju nedostupnih javnosti u vrijeme provođenja postupka kao što su natječaji za posao ili javne nabave.

(Hina) xdsil yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙