FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Goran Šaravanja glavni ekonomist Ine

Autor: nbrc
ZAGREB, 4. siječnja 2012. (Hina) - Goran Šaravanja od početka ove godine obavlja posao glavnog ekonomista naftne kompanije Ina, priopćeno je danas iz Ine.

Šaravanja u Inu dolazi s dužnosti glavnog ekonomiste Zagrebačke banke, a njegovim dolaskom Ina po prvi put ima mjesto glavnog ekonomiste.

"U sklopu svojih dužnosti glavnog ekonomista u Ini, Šaravanja će biti zadužen za upravljanje ekonomskim analitičkim zadacima u Ini, upravljanje pripremom i izradom strateških analiza, prognoza i prijedloga za menadžment. Uz kontinuirano praćenje, izvješćivanje i procjenu utjecaja industrijskih i poslovnih promjena na regionalnoj i globalnoj razini na poslovanje kompanije, Šaravanja će razvijati suradnju s nacionalnim i međunarodnim istraživačkim ustanovama i stručnjacima, s ciljem unaprjeđenja strateškog i poslovnog planiranja Ine", navodi se u priopćenju.

Šaravanja je diplomirao ekonomiju na Macquarie University u Sydneyu, u Australiji.

U priopćenju se prenosi i izjava predsjednika Uprave Ine Zoltana Aldotta koji je zadovoljan što se Šaravanja priključio Ininom timu.

"Vjerujem da će svojim stručnim znanjima i bogatim profesionalnim iskustvom u međunarodnom poslovnom okruženju pridonijeti kvaliteti strateškog ekonomskog planiranja i analize", kaže Aldott.

(Hina) xbn yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙