FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović uputio božićnu čestitku msgr. Srakiću

Autor: dmak
ZAGREB, 22. prosinca 2011. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović uputio je danas božićnu čestitku msgr. Marinu Srakiću, nadbiskupu đakovačko-osječkom i predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, i svim katoličkim vjernicima sa željom da duhovna poruka Božića bude poticaj za daljnju izgradnju sigurnijeg, pravednijeg, solidarnijeg i u svakom smislu boljeg života za sve građane naše domovine.

"Kao blagdan koji simbolizira ponovno rođenje ideje koja je dobrotom osvojila svijet, Božić svake godine pruža prigodu da se osvrnemo na vrijeme koje je prošlo, ali i da svoj pogled usmjerimo u budućnost.

Želim da duhovna poruka Božića koju prihvaćaju svi kršćanski vjernici koji čine većinu hrvatskih građana, ali i ljudska, etička poruka, koju mogu prihvatiti i svi građani Hrvatske, bez obzira na vjersko i svjetonazorsko opredjeljenje, služe kao poticaj za daljnju izgradnju sigurnijeg, pravednijeg, solidarnijeg i u svakom smislu boljeg života za sve građane naše domovine.

U svjetlu tih misli, želim Vama, svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima, te svim katoličkim vjernicima u Republici Hrvatskoj i iseljeništvu, sretan Božić i svako dobro u Novoj 2012. godini!", stoji u čestitki predsjednika Josipovića.

(Hina) xpp/xdm yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙