FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za Božić u Vukovaru upaljene lampice na drvoredu

Autor: zdra
VUKOVAR, 14. prosinca 2011. (Hina) - U sklopu projekta "Božić u Vukovaru", kojim se drugu godinu zaredom potiče blagdanski optimizam i božićni ugođaj, blagdanske lampice na vukovarskom drvoredu svečano su večeras upalili operna pjevačica Sandra Bagarić i gradonačelnik Željko Sabo.

Zahvaljujući hotelskoj kući Hoteli Baška d.d. koja je potpomogla ukrašavanje Vukovara, Vukovarci će u sklopu "Božića u Vukovaru" moći uživati u osvijetljenom i ukrašenom drvoredu platana u Ulici Priljevo koja spaja grad Vukovar i gradsku četvrt Borovo naselje te osvijetljenom i ukrašenom drvoredu u središtu grada, uz rijeku Vuku, što je dar tvrtke Borovo d.o.o..

"Božić u Vukovaru" proizašao je iz projekta "Božićna priča - Najljepša božićna ulica", natjecanja domaćih i međunarodnih tvrtki u maštovitom i privlačnom osvjetljavanju gradskih ulica i kulturnih ustanova grada Zagreba.

Nakon svečanog paljenja lampica, koncert "Božić u Vukovaru" u Hrvatskom domu održali su Sandra Bagarić i pijanist Darko Domitrović. Koncert je humanitarnog karaktera, a prihod je namijenjen programu "Asistent u nastavi" koji se provodi u Vukovaru od 2009. godine. U taj program pomoći djeci s teškoćama u razvoju uključeno je devet asistenata u stalnom radnom odnosu, a sredstva za njegovo financiranje prikupljaju se isključivo donacijama i humanitarnim akcijama.

(Hina) xzdra ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙