FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ - priopćenje sa sjednice predsjedništva stranke

Autor: jnah
ZAGREB, 21. prosinca 2011. (Hina) - Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice jednoglasno je donijelo odluku da se za potpredsjednike Hrvatskog sabora predlažu Jadranka Kosor i Vladimir Šeks i utvrdilo prijedloge za članove radnih tijela Hrvatskog sabora, priopćeno je iz HDZ-a nakon današnje sjednice.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor, koja je predsjedala sjednici, informirala je članove Predsjedništva da će stranku zastupati u sudskom postupku odvjetnici Penić-Budin.

Na prijedlog predsjednice HDZ-a jednoglasno je donijeta Odluka da se 25.000 kuna donira Zakladi Ana Rukavina.

U Mandatno imunitetno povjerenstvo Hrvatskog sabora predlažu se: za potpredsjednika Tomislav Čuljak, a za članove Šima Đurđević i Đurđica Sumrak.

U Odbor za izbore, imenovanja i upravne poslove predlažu se Josip Đakić, Martina Banić, Frano Matušić i Dujomir Marasović.

U Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav predlažu se: za potpredsjednika Vladimir Šeks, za članove Ante Kulušić, Franjo Lucić i Branka Juričev - Martinčev.

U Odbor za zakonodavstvo predlažu se: za potpredsjednika Josip Salapić, za članove Stjepan Milinković, Sunčana Glavak i Ivan Šantek.

U Odbor za pravosuđe predlažu se: za potpredsjednika Ana Lovrin, za članove Ivanka Roksandić, Davor Ivo Stier, Ante Kulušić, Ante Babić i Ilija Filipović, navodi se u priopćenju koje je potpisala glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙