FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slavonski Brod posebnom plaketom nagradio č.s. Stanislavu Vidačković

Autor: vruz
SLAVONSKI BROD, 20. prosinca 2011. (Hina) - Drugu godinu za redom Grad Slavonski Brod u povodu Božićnih blagdana odao je priznanje hrabrim i humanitarnom radu posvećenim sugrađanima, a ove godine posebnom plaketom grada nagrađena je časna sestra Stanislava Vidačković koja dugi niz godina nesebično pomaže materijalno i duhovno siromašnima i bolesnima te osobama s invaliditetom.

Priznanja za hrabrost od gradonačelnika Mirka Duspare primili su i 16-godišnja Martina Brizar te 24-godišnji Pavo Majstorić. Oni su ljetos spasili dvogodišnju Saru – Martininu sestru koja je u igri propala u osam metara duboki bunar. Bez razmišljanja su skočili za njom i izvukli ju van. Tragedija je izbjegnuta, a oni su postali nacionalni junaci. Kažu kako bi to isto ponovili za bilo koje dijete.

Priznanja najzaslužnijima uručena su sinoć na tradicionalnom Božićnom koncertu, u organizaciji Grada Slavonskog Broda i Kazališno-koncertne dvorane Ivana Brlić Mažuranić. U bogatom programu predstavile su se brodske pjevačke, sviračke i plesne snage - Hrvatsko pjevačko društvo Davor, Brodski tamburaški orkestar i harmonikaški orkestar "Gradska limena glazba Željezničar", Studio za moderni i klasični ples "Brodski leptirići", Športsko-plesni klub "Tip Dance" i gosti - Plesna radionica Ilijane Lončar iz Požege.

(Hina) xsbro ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙