FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milinović dodijelio nova vozila hitne pomoći

Autor: tmar
ZAGREB, 13. prosinca 2011. (Hina) - Potpredsjednik vlade i ministar zdravstva Darko Milinović dodijelio je danas 45 novih vozila hitne pomoći predstavnicima hitnih službi u 14 županija kojima se obnavlja njihov zastarjeli vozni park.

Dosad su već na isti način uručena 33 nova vozila, a do nove godine županijama bi trebalo biti podijeljeno i preostalih 50 od ukupno 128 vozila čija je ukupna cijena 50 milijuna kuna. Ona su nabavljena u sklopu reforme Hitne medicinske pomoći.

Milinoviću, kojemu je to bio posljednji javni nastup na dužnosti ministra zdravstva, rekao je kako svom nasljedniku ostavlja financijski stabiliziran zdravstveni sustav. Poželio je svom nasljedniku sreću rekavši kako će on morati nastaviti s reformom sustava kako bi se on podigao na višu razinu te da će mu u tome morati pomoći i oni koji sada odlaze u oporbu.

Milinović je kazao kako je bolnicama ovih dana naložio da isplate i božićnicu svim zaposlenicima u zdravstvu od 1250 kuna. Novac je osiguran unutar limita bolnica pa za božićnicu nije potrebna ni kuna iz državnog proračuna, rekao je Milinović.

(Hina) xmt yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙