FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 28. studenoga

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 28. studenog 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 28. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama

SPLIT - Središnji skup HDZ-a za X. izbornu jedinicu na kojemu će biti predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor, održat će se na splitskim Prokurativama (18.00 sati).

ZAGREB - Akademija pravnih znanosti Hrvatske u suradnji s Hrvatskim udruženjem za kaznene znanosti i praksu organizira Međunarodni znanstveni skup "Osobna kaznena odgovornost u praksi Međunarodnog kaznenog tribunala za bivšu SFRJ" (10 sati, Pravni fakultet, Trg maršala Tita 14).

ZAGREB - Predstavnici tvrtke HB Reavis na susretu s novinarima predstavit će tvrtku te najaviti svoju prvu investiciju u Hrvatskoj, kako najavljuju, u poslovnu zgradu u Zagrebu vrijednu 60 milijuna eura (10,00 sati, The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Okrugli stol na temu "Životno osiguranje - istine i zablude" održat će se u organizaciji časopisa Banka. Na okruglom stolu će biti predstavljena publikacija Tržište osiguranja s rezultatima ekskluzivnog istraživanja GfK za Banku o tome koliko i za što štede hrvatski građani, koliko ulažu u životno i druge vrste osiguranja te kakve planove imaju za 2012. godinu (10,00 sati, HND, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Sindikat prometnika vlakova Hrvatske na konferenciji za novinare govorit će o nepoštivanju kolektivnog ugovora, prodaji preostalih odmarališta u vlasništvu HŽ infrastrukture, postavljanju podobnih na rukovodeća mjesta, podjeli parkirnih mjesta na parkingu u krugu Zagreb Glavnog kolodvora itd. (10,00, plato pored parne lokomotive na Zagreb Glavnom kolodvoru).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xtš ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙