FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 23. studenoga

Autor: ikut
ZAGREB, 23. studenog 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 23. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama.

SISAK - Lideri Kukuriku koalicije održat će preizborni skup Kukuriku koalicije na kojem će biti predstavljeni kandidati za VI. izbornu jedinicu. Na skupu će govoriti predsjednik SDP-a Zoran Milanović, predsjednik HNS-a Radimir Čačić, predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja i prva na listi za VI. izbornu jedinicu Marina Lovrić (18 sati, gradska tržnica Kontroba).

ZAGREB - "Zašto glasati za sadržaj, a ne samo za ambalažu", tema je konferencije za novinare HSLS-a na kojoj će govoriti predsjednik stranke Darinko Kosor i nositelj i prvi na listi HSLS-a u I izbornoj jedinici prof. Velimir Srića (11 sati, Zrinski trg 17).

ZAGREB - "Učitelji i nastavnici najveće žrtve proračunske štednje", tema je konferencije za novinare Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu Preporod (11 sati, Petrinjska 59a). Govorit će predsjednik Željko Stipić i članica Predsjedničkog vijeća Sindikata Preporod Sonja Mudrić.

ZAGREB - Na sjednici Odbora za financije zagrebačke Gradske skupštine bit će razmatran prijedlog proračuna za 2012. godinu (14 sati, Starogradska vijećnica, Ulica Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - U Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu bit će predstavljen projekt talijanskog umjetnika Franceca Jodicea "Babel" koji će, od 23. studenoga do 3. prosinca, veliku medijsku fasadu zagrebačkog muzeja pretvoriti u javni blog, svojevrstan demokratski portal koji će omogućiti građanima da otvoreno izraze svoja stajališta. Rad Francesca Jodicea predstavljaju kustosi Adriana Rispoli i Eugenio Viola u kino dvorani Gorgona, a nakon toga će biti prikazan njegov dokumentarni film "Dubai" (18,30 sati, MSU, Av. Dubrovnik 17).

SPLIT - Prva utakmica četvrtfinala Hrvatskog nogometnog Kupa u Splitu između Hajduka i Zagreba (16 sati, Poljud).

RIJEKA - Prva utakmica četvrtfinala Hrvatskog nogometnog Kupa u Rijeci između Rijeke i Osijeka (18 sati, Kantrida).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙