FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSLS-ov završni skup za IX. izbornu jedinicu u Zadru

Autor: Nikola Barač
ZADAR, 27. studenog 2011. (Hina) - Na završnom predizbornom skupu HSLS-a za IX. izbornu jedinicu danas u Zadru predsjednik stranke Darinko Kosor je ocijenio kako dolaze bolja vremena i da će se "uskoro vidjeti da se može živjeti slobodno u slobodnoj Hrvatskoj."

Kosor je ustvrdio da ljudi žive u strahu te da zna da se ni čistačica u Zadru nije mogla zaposliti bez HDZ-a.

"Želim poslati jasnu poruku ljudima u ovome kraju i ovoj županiji da dolazi oslobođenje i vidjet ćete da se može živjeti slobodnoj u slobodnoj Hrvatskoj" rekao je Kosor. Za vlast je rekao da nije bila samo loša vlast, već, kako je ocijenio, isto tako i mafijaška vlast što se najbolje vidi u Zadru. Oni su u zadnjih deset godina pokrali sve što su mogli, ustvrdio je. To ćemo rješavati nakon 4. prosinca, neka znaju svi koji su u tome sudjelovali, izjavio je Kosor

Kukuriku koaliciji je poručio da ni prema njima neće biti ništa blaži, te se upitao je li Radimir Čačić normalan ako građanima poručuje da oni koji ne glasaju za Kukuriku koaliciju nisu normalni.

Čačiću je poručio da je hrvatski narod itekako normalan i itekako dobar, jer da nije takav ne bi ni jednoga dana trpio političare kao što je Čačić.

Nositelj liste za 9. izbornu jedinicu Dražen Budiša rekao je da je jedino HSLS alternativa i jednom i drugom političkom bloku. "HDZ nas umara svojom nacionalnom retorikom koja je postala šuplja i patetična i svojim lakiranjem i naše nedavne prošlosti i sadašnjeg stanja, a Kukuriku koalicija svojom socijalnom demagogijom i frazeologijom. Vrijeme će pokazati da oni nisu ponudili program čak štoviše omagljivali su građane" , izjavio je Budiša.

HSLS jedini ima pravi gospodarski program koji jasno govori kako i na koji način provesti gospodarske reforme. Drugi obećavaju med i mlijeko. HSLS je napravio realan program koji govori što moramo rezati te kako za dvije godine izaći iz gospodarske krize, kako u te dvije godine otvoriti novih 100 tisuća radnih mjesta, ali ne u općinama, županijama i državnim agencijama već u realnom sektoru" - poručili su HSLS-ovci u Zadru.

(Hina) xbarn yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙