FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Vukovaru prikazan Sedlarov film "Nije moja duša prazna"

Autor: zdra
VUKOVAR, 16. studenog 2011. (Hina) - Dokumentarni film redatelja Jakova Sedlara "Nije moja duša prazna" o duhovnom radu velečasnog Zlatka Sudca sa hrvatskim braniteljima, premijerno je večeras prikazan u Ružičkinoj kući u Vukovaru.

Film je priča o duhovnom djelovanju velečasnog Zlatka Sudca i o tome na koji način radi sa hrvatskim braniteljima i vraća im vjeru i nadu u život, kazao je na premijeri filma Jakov Sedlar dodajući kako je sav materijal snimljen na zadnjem duhovnom seminaru koji je velečasni Sudac održao prije dvije godine na Malom Lošinju.

"Radi se o priči o 105 hrvatskih branitelja od kojih je svaki barem jednom pokušao počiniti samoubojstvo, a koji su došli na duhovnu obnovu kod velečasnog Sudca", kazao je Sedlar izrazivši žaljenje što premijeri, iako je bio najavljen, nije bio nazočan i velečasni Sudac.

U izjavi novinarima, Sedlar je kazao da velečasni Sudac nije nazočio premijeri zbog navodne odluke crkvenih vlasti da ne smije nastupati u javnosti.

Premijerno prikazivanje filma "Nije moja duša prazna" je u povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine organiziralo Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u čije je ime premijeri nazočio državni tajnik Zoran Komar.

(Hina) xzdra yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙