FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mršić: Sajam služi kao politička tribina HDZ-a i HSS-a

Autor: nmau
KRIŽEVCI, 12. studenog 2011. (Hina) - Nositelj liste Kukuriku koalicije u 2. izbornoj jedinici Zvonimir Mršić (SDP) ocijenio je kako HDZ i HSS koriste Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima kao političku tribinu.

"Ovdašnji Obrtnički i gospodarski sajam je uglavnom služio kao politička tribina HDZ-a i HSS-a", rekao je Mršić na konferenciji za novinare u Križevcima na kojoj se osvrnuo na politiku HDZ-a i HSS-a u tom dijelu Koprivničko-križevačke županije, napose u cestogradnji.

Prije četiri godine je upravo s križevačkog Sajma odaslana poruka da će se napraviti autocesta do Križevaca u roku od dvije godine, a autocesta nije napravljena već se samo dovozio šljunak, rekao je Mršić.

Također je podsjetio da se tada otišlo i na otvaranje radova na tzv. cesti preko Pake (Sudovec - Novi Marof). "Ni ta cesta danas nije u uporabi i najviše svjedoči o tomu što su i kako su radili u Hrvatskoj, a posebice u Križevcima", rekao je Mršić.

Ustvrdio je da su Križevci tipičan primjer kako se dosadašnja vlast ponašala prema svojim građanima

"Nije napravljen niti prijelaz preko pruge i ništa drugo od infrastrukturnih projekata", dodao je.

Mršić je zatim sa svim kandidatima s liste u 2. izbornoj jedinici obišao i 14. Obrtnički i gospodarski sajam koji se do nedjelje održava u Križevcima i razgovarao s izlagačima.

Sajamsku priredbu, kao i prethodnih godina, posjećuju čelnici većine političkih stranaka koje će sudjelovati na predstojećim parlamentarnim izborima.

(Hina) xnmau yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙