FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 12. studenoga

Autor: dmak
ZAGREB, 12. studenoga 2011. (Hina) - Najava događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 12. studenoga:

(*) VUKOVAR - Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sudjelovat će na II. susretu ratnih izvjestitelja Hrvatskog radija i Hrvatske televizije u povodu obilježavanja 20. obljetnice ratnog izvještavanja ratnih izvjestitelja Hrvatske radiotelevizije (11,30 sati, u kući Lavoslava Ružićke).

ZAGREB - Tiskovna konferenciju u povodu predstavljanja nezavisnog kandidata za predstojeće parlamentarne izbore Milana Bandića te nositelji njegove lista nezavisne liste za prvu, drugu, šestu i sedmu izbornu jedinicu (11 sati, Ulica Frana Folnegovića 6).

ZAGREB - Sindikat policije Hrvatske održat će konferenciju za novinare na temu "lskorištavanje policije u predizborne svrhe". (10,30 sati, Bužanova 4).

(*) OSIJEK - Ministar znanosti, obrazovanja i športa dr. Radovan Fuchs nazočiti će svečanosti u povodu početka izgradnje Građevinskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (10 sati, Aula Poljoprivrednog fakulteta, Sveučilišni kampus, Osijek). Nova zgrada Građevinskog fakulteta u Osijeku graditi će se na lokaciji bivše vojarne ''Drava'' pored nove zgrade Poljoprivrednog fakulteta. Investicijska vrijednost objekta i opreme iznosi 118.259.518 kuna. Buduća zgrada Građevinskog fakulteta dio je sklopa guste urbanizacije Sveučilišnog campusa u izgradnji. U podrumu i suterenu se nalaze laboratoriji i tehnički prostori, u prizemlju predavaonice, knjižnica i studentski prostori, na 1. katu je upravni trakt, a na 2. i 3. katu su kabineti, predavaonice, crtaonice i ostali prostori.

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Povijest hrvatskog grba" Dubravke Peić Čaldarović i Nikše Stančića (13 sati, Interliber, Zagrebački velesajam, Školska knjiga).

Zvjezdicom (*) je označen događaj za kojeg je poziv stigao nakon objavljivanja prve najave događaja Hrvatska za subotu.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne- Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xdm ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙