FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 30. listopada

Autor: mcur
ZAGREB, 30. listopada 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 30. listopada:

(*)BOGDANOVCI - Spomen-obilježje mjesta masovne grobnice "Bogdanovci-groblje" otkrit će predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor (10,30 sati).

VARAŽDIN - U Varaždinu će se održati drugi krug prijevremenih izbora za gradonačelnika i dva zamjenika gradonačelnika. Budući da u prvom krugu, 16. listopada, nijedan od četvorice kandidata za gradonačelnika nije dobio više od 50 posto glasova birača održat će se drugi krug izbora, a za gradonačelnika Varaždina natjecat će se dvojica kandidata koji su u prvom krugu osvojili najviše glasova, kandidat HNS-SDP-HSU-a Goran Habuš i nezavisni kandidat Zlatko Horvat.

VUKOVAR - Obnovljenu spomeničku cjelinu - kompleks dvorca Eltz u Vukovaru, koji će biti novi muzejsko-galerijski i multikulturalni centar Gradskog muzeja Vukovara, otvorit će predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor. Riječ je o dijelu programa projekta "Istraživanje, obnova i revitalizacija kulturne baštine Ilok -Vukovar -Vučedol". Uz otvorenje pripremljena je i izložba o tom projektu, s naglaskom na program "Graditeljska baština Vukovara, kompleks Eltz". Izložbu su pripremili Ministarstvo kulture RH, Konzervatorski odjel u Vukovaru Ministarstva kulture RH, Hrvatski restauratorski zavod i Gradski muzej Vukovar (12 sati, Dvorac Eltz, Županijska 2).

Zvjezdicom (*) je označen događaj za koji je najava stigla nakon emitiranja prve najave događaja.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne/poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne/navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xbma yjn/ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙