FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog prometne nesreće prekinut promet na državnoj cesti u Istri

Autor: dber
ZAGREB, 10. studenog 2011. (Hina) - Zbog prometne nesreće prekinut je promet u Istri na državnoj cesti između mjesta Hrboki i Manjadvorci, pa je obilazak preko mjesta Glavani, izvijestili su noćas iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Iz HAK-a upozoravaju da zbog magle oprezno treba voziti u većem dijelu unutrašnjosti te da je na nekim dionicama vidljivost smanjena na 100 metara.

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje, zbog radova na vijaduktu Živice zatvoren je trak u smjeru Zagreba, a promet je preusmjeren preko čvora Jurdani. Zatvoren je i ulazni krak na čvoru Matulji u smjeru Pule i Zagreba.

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj ili preko Oroslavja i Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša.

Na autocesti A1, zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik, između čvorova Ravča i Vrgorac vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika u dužini od 5 kilometara.

Večeras od 22 sata do 6 sati ujutro kroz tunel Učku vozit će se naizmjence, po 15 minuta sa svake strane tunela.

(Hina) pp/xbdj ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙