FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla u unutrašnjosti

Autor: nkot
ZAGREB, 8. studenoga 2011. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u većem dijelu unutrašnjosti zemlje, a posebice na dionicama autocesta A1 Zagreb-Karlovac i Otočac-Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac, od Jankomira do Velike Kopanice, A6 Rijeka-Zagreb, od tunela Sleme do čvora Vrbovsko, te duž cijelih A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, a mokri od kiše u Istri, Hrvatskom primorju i Dalmaciji. Vidljivost je ponegdje manja od 50 metara, stoga HAK upozorava vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje, zbog radova na vijaduktu Živice zatvoren je trak u smjeru Zagreba, a promet je preusmjeren preko čvora Jurdani. Zatvoren je i ulazni krak na čvoru Matulji u smjeru Pule i Zagreba.

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj ili preko Oroslavja i Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj D1, na dijelu između Knina i Biskupije, a obilazak je preko Drniša.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Zbog jakog juga u prekidu je katamaranska linija iz Rijeke prema Lošinju.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙