FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijavljeni zbog sumnje u ilegalnu trgovinu duhanom

Autor: ivuc
OSIJEK, 7. studenog 2011.(Hina) - Policija će kazneno prijaviti 40-godišnjaka s valpovačkog i 62-godišnjaka s našičkog područja kod kojih su pronašli 77 kilograma duhana, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava (PU).

Glasnogovornica PU-a Ivana Delaš kazala je na konferenciji za novinare kako je pretragom automobila u vlasništvu 40-godišnjeg osumnjičenika pronađeno 10, a pretragom doma 62-godišnjaka 67 kilograma duhana.

Četrdesetogodišnji muškarac kupio je 10 kilograma duhana od 62-godišnjaka, a policija će obojicu kazneno prijaviti zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nedopuštene trgovine.

Službenik odjela za prometnu prevenciju PU-a Ivica Vuko najavio je kako će policija pojačati broj ophodnja u povodu blagdana Sv. Martina te isključivati iz prometa vozače koji budu vozili pod utjecajem alkohola.

Upozorio je kako je u prvih deset mjeseci ove godine u prometnim nesrećama u Osječko-baranjskoj županiji smrtno stradalo 14 ljudi, što je dvostruko više nego u isto vrijeme lani, a uzrok triju nesreća bila je upravo vožnja pod utjecajem alkohola.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙