FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lady Gaga slavila na dodjeli nagrada MTV Europe

Autor: dvla
ZAGREB/BELFAST, 7. studenog 2011. (Hina) - Američka pjevačica Lady Gaga slavila je u nedjelju navečer na dodjeli europskih glazbenih nagrada MTV Europe u Belfastu osvojivši četiri nagrade, prenose agencije.

Lady Gaga je proglašena najboljom pjevačicom, dobila je nagrade za najbolju pjesmu i video za "Born This Way", te nagradu publike za najomiljeniju izvođačicu.

"Znala sam da je ova pjesma posebna kad sam ju napisala", rekla je 25-godišnja Newyorčanka u prepunoj dvorani Odyssey Areni dok je primala nagradu za najbolju pjesmu.

"Ovo je najvažnija pjesma koju sam ikada napisala", rekla je Lady Gaga, koja je i prošle godine dominirala dodjelom nagrada MTV Europe osvojivši tri glavne nagrade.

Kanadski tinejdžer Justin Bieber osvojio je dvije nagrade, za najboljeg muškog izvođača i za najboljeg pop pjevača. Uoči dodjele u Belfastu Bieber je bio u središtu pozornosti zbog optužbi jedne 20-godišnjakinje iz San Diega da je otac njezina djeteta začetog nakon kratkog prošlogodišnjeg susreta iza pozornice. Mladi Kanađanin je negirao te optužbe.

"Puno je gluposti izrečeno o meni ovih dana, ali prevladao sam to", rekao je Bieber.

Dvije nagrade dobili su i losangeleska alternativna skupina Thirty Seconds to Mars, te pjevač Bruno Mars.

Katy Perry je proglašena najboljom izvođačicom uživo, Eminem je najbolji hip hop izvođač, a Linkin Park su najbolji rokeri.

Većinu nagrađenih izabralo je izravnim glasovanjem oko 150 milijuna gledatelja MTV-a.

(Hina) xdv ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙