FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 6. studenog 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a posebice na dionicama autocesta A1 od Zagreba do Karlovca (100-200 m) i A2 Zagreb-Macelj, od Zagreba do Zaboka. Na autocesti A7 na graničnom prijelazu Rupa-čvor Diračje, zbog radova na vijaduktu Živice zatvoren je trak u smjeru Zagreba, a promet je preusmjeren preko čvora Jurdani. Zatvoren je i ulazni krak na čvoru Matulji u smjeru Pule i Zagreba. Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj ili preko Oroslavja i Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica D1 Knin-Sinj, na dijelu između Knina i Biskupije, a obilazak je preko Drniša. Na autocesti A1, zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik, između čvorova Ravča i Vrgorac vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika u dužini od 5 km (od 452. do 457. km). Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Zbog jakog juga u prekidu su brzobrodske linije Rijeka-Lošinj i Rijeka-Novalja i trajektna linija Makarska-Sumartin.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno. Na Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici mjestimice kiša, osobito poslijepodne i navečer, kada su mogući i pljuskovi s grmljavinom. U Dalmaciji će mjestimice biti i izraženijih oborina. U središnjim i istočnim predjelima uglavnom suho, a malo kiše očekuje se tek potkraj dana i u noći. Vjetar slab do umjeren istočni i jugoistočni, a na Jadranu umjereno do vrlo jako, na otvorenom moru i olujno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 13 do 18, a na Jadranu od 17 do 21 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙