FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 29. listopada 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Dalmaciji, Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji. Posebice na dionicama autocesta: A 1, između čvorova Otočac i Bisko, A3 Bregana-Lipovac, od Novske do Nove Gradiške, te A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Vrata i Bosiljevo. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, kao i u većem dijelu središnje Hrvatske. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na autocesti A1, na više dionica između čvora Gospić i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U zapadnim i sjeverozapadnim krajevima oblačno, mjestimice uz rosulju, a poslijepodne su samo ponegdje moguća kraća sunčana razdoblja. U Slavoniji djelomice ili pretežno sunčano, a u zapadnoj Slavoniji ujutro i dio prijepodneva magla. Na Jadranu i u krajevima uz njega pretežno sunčano, ali u unutrašnjosti Istre i Dalmacije također mjestimice jutarnja magla. Vjetar slab, na otvorenom moru umjeren sjeverozapadnjak, a uz obalu Jadrana ujutro mjestimice umjerena bura. Najviša temperatura uglavnom između 12 i 17, na Jadranu od 18 do 23 Celzijeva stupnja.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙