FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Projekt "Aktiviranje žena na tržištu rada"

Autor: ivuc
OSIJEK, 4. studenog 2011. (Hina) - Osječka Područna služba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) i Udruženje za mir i ljudska prava "Baranja" u sklopu europskog pretpristupnog fonda IPA proveli su projekt "Osnaživanje i aktiviranje žena na tržištu rada", izvijestila je ova područna služba HZZ-a.

Tijekom projekta, koji je trajao od prosinca prošle godine, uz provedbu motivacijskih radionica i edukacije za poduzetničke vještine, 34 polaznice završile su stručno osposobljavanje za izradu tradicijskih suvenira, a 37 polaznica stručno je osposobljeno za poslove uzgoja voća, povrća i cvijeća u plastenicima.

Polaznice, koje su osposobljene za izradu suvenira, prošle su izobrazbu za korištenje web-trgovine, a 13 polaznica iz drugog programa, s najboljim poslovnim planovima, dobit će na korištenje plastenike.

U osječkoj Područnoj službi HZZ-a napominju kako je projekt proveden u sklopu komponente IPA fonda "Razvoj ljudskih potencijala", vrijedan 121.000 eura, od čega 85 posto financira Europska unija, a cilj mu je povećati zapošljivost i motivaciju žena na tržištu rada Osječko-baranjske županije.

(Hina) xivuc yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙