FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska produkt dizajnerica na sajmu u Londonu

Autor: gvla
ZAGREB, 28. listopada 2011. (Hina) - Na ovogodišnjem sajmu suvremene umjetnosti i dizajna Islington Contemporary Art & Design Fair u Londonu, u sklopu njegova posljednjeg vikenda rezerviranog za predstavljanje dizajnerskog namještaja i proizvoda od keramike i stakla, svoje će radove danas predstaviti mlada hrvatska produkt dizajnerica Ana Tevšić.

Sajam tijekom četiri vikenda u listopadu pruža priliku umjetnicima i dizajnerima svih disciplina umjetničkog i dizajnerskog spektra da svoj rad predstave široj publici te ostvare bližu interakciju sa zainteresiranim kupcima i sakupljačima umjetnina.

Tematski je podijeljen na četiri kategorije - slikarstvo i skulptura; fotografija, ilustracije i grafika; moda, tekstil i nakit, te namještaj, keramika i staklo.

Ana Tevšić londonskoj će se publici predstaviti svojim "Twisted" lusterima i "Chew on This" vješalicama.

Dinamična mješavina mladih još neafirmiranih umjetnika i velikih svjetski poznatih imena, sajam se odvija u londonskoj galeriji Candid Arts, jednom od najvećih izložbenih prostora za suvremenu umjetnost u Londonu. Čine ga dvije stare viktorijanske tvornice površine 2200 četvornih metara transformirane u 600 četvornih metara izložbenog prostora, dvije galerije, 20 umjetničkih studija, te niz dvorana za bankete i konferencije.

Sajam traje do 30.10.

(Hina) xgvla ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙