FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 27. listopada

Autor: Tamara Šprihal
ZAGREB, 27. listopada 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 27. listopada koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor održat će konferenciju za novinare (9,30 sati, Središnjica HDZ-a).

ZAGREB - Prvo javno predstavljanje izbornog programa HSS-a, pod nazivom "Pet + pravedan razvoj". Program će predstaviti predsjednik HSS-a Josip Friščić, potpredsjednici Marijana Petir, Božidar Pankretić i Damir Bajs te članica Glavnog odbora Tihana Kraljić (11 sati, Novinarski dom).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednice Kluba zastupnika HNS-a i HSU-a u Hrvatskom saboru Vesne Pusić na temu "S novom Vladom nove mogućnosti u javnoj upravi". (10,30 sati, prostorije Središnjeg ureda HNS-a).

ZAGREB - Otvaranje "Regionalne konferencije o zaustavljanju seksualnog nasilja nad djecom - ratifikacija i provedba Konvencije Vijeća Europe o zaštiti djece od seksualnog iskorištavanja i seksualnog zlostavljanja" (9 sati, hotel Westin). Konferencija se održava 27. i 28. listopada u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Ministarstvom pravosuđa Republike Hrvatske, a uz nazočnost sudionika iz više europskih zemalja.

ZAGREB - Svečanost dodjele imena 'Dag Hammarskjold' Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije u čast velikana švedske i svjetske diplomacije, glavnoga tajnika Ujedinjenih naroda i dobitnika Nobelove nagrade za mir. Na svečanosti će biti i hrvatski predsjednik Ivo Josipović (11 sati, u dvorani Aula Magna Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije).

ZAGREB - Prosvjed policijskih službenika u organizaciji Sindikata policije Hrvatske protiv prijedloga Uredbe o plaćama policijskih službenika. Sindikat organizira prosvjed jer Vlada nije prihvatila zahtjev za povećanjem najnižeg koeficijenta za policijske službenike, planira smanjiti plaće za 11 posto za oko 2800 policajaca, te predlaže preniske dodatke za policijska zvanja. Sindikat policije također najavljuje da će, ako se ne prihvate njegovi zahtjevi, organizirati štrajk policijskih službenika (12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu prosvjeda pirotehničara tvrtke Mungos zbog nepoštivanja sporazuma o preustroju tvrtke iz 2008. godine, zbog čega u

pitanje dolaze radna mjesta pirotehničara. (10,30 sati, javni prostor ispred zgrade MUP-a, Savska cesta, križanje s Vukovarskom).

ZAGREB - Treća konferencija Dan velikih planova - Kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2012. godini održat će se u organizaciji tjednika Lider i Hrvatske udruge poslodavaca. Na konferenciji će biti dane procjena o tome kakva će biti sljedeća poslovna godina, a najavljeno je sudjelovanje analitičara, predstavnika banaka, velikih tvrtki i dr. (9 sati, Hotel Westin).

ZAGREB - Izvještajna sjednica Senata, vijeća područja, Sveučilišnog savjeta i Rektorskog kolegija u širem sastavu Sveučilišta u Zagrebu, na kojoj će rektor Aleksa Bjeliš podnijeti izvješće o radu zagrebačkog sveučilišta za razdoblje od 1. siječnja 2009. do 31. prosinca 2010. godine. Nakon završetka sjednice rektor Bjeliš bit će na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na pitanja i za komentare (16 sati, dvorana Zagreb Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, kampus Borongaj).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.h

(Hina) xtš yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙