FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Olujni vjetar zatvorio dionicu G.Ploča-Maslenicai

Autor: mcur
ZAGREB, 20. listopada 2011. (Hina) - Zbog olujnog vjetra, na autocesti A1 Gornja Ploča-Maslenica zabrana je prometa za sve skupine vozila, a obilazak je Udbina-Gračac-Maslenica, javio je Hrvatski autoklub u 21,30 sati

Na A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke zabrana je prometa za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle, kampere, kombi vozila i vozila s kamp prikolicama. Na Jadranskoj magistrali od Bakra do Svete Marije Magdalene smiju voziti samo osobna vozila, a na Krčkom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu).

Zbog zimskih uvjeta zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicana, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu važi na sljedećim cestama u Gorskom kotaru i Lici: A6 Rijeka – Zagreb, od Bosiljeva 1 do Kikovice, D3 stara cesta Zdihovo- Kupjak- Delnice- Sopač, Kikovica- G. Jelenje- Delnice, D32 Prezid-Delnice- Mrkopalj, D42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203 Brod na Kupi- Delnice, D 305 Parg- Čabar, D 501 Gornje Jelenje- Oštrovica- Meja. Zimski uvjeti vrijede i na ŽC 5032 Crni Lug- Mrzle Vodice- G. Jelenje, ŽC 5034 Vrbovsko- Ravna Gora- Kupjak, ŽC 5060 Bakar-Meja, ŽC 5062 Kraljev Jarak- Fužine, ŽC 5191 Sopač-Mrkopalj- Tuk, ŽC 5068 Hreljin- Zlobin- Fužine, ŽC 5030 Platak- Kamenjak, ŽC 5094 Novi Vinodolski- Ledenice- Stalak te na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Vrbovskog, Delnica i Čabra.

U Lici su zimski uvjeti na D1 Drežničko selište-čvor Udbina, D25 Korenica-Lički Osik, D42 Josipdol-Poljanak, D52 Špilnik-Korenica, D504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj i D522 čvor Udbina-čvor Gornja Ploča.

Vozače se upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Do 7 sati ujutro bit će zatvorena dionica autoceste A2 Zagreb-Macelj između čvorova Đurmanec i Trakošćan u oba smjera, zbog radova održavanja u tunelima. Obilazak je državnom cestom D1.

Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom cijevi dvosmjerno, na više dionica između čvora Gospića i tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika. Na dionici od južnog dijela tunela Čelinka do južnog dijela tunela Sveti Rok promet se odvija dvosmjerno lijevom stranom kolnika zbog izvanrednih radova u desnoj cijevi tunela Ledenik.

Za sav je promet zatvorena državna cesta D50 od čvora Sveti Rok do Ličkog Cerja. Obilazak je autocestom A1 od čvora Sveti Rok do čvora Gornja Ploča ili državnim cestama D522 Gornja Ploča-Udbina i D1 Udbina-Gračac.

Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana.

U prekidu su trajekti na liniji Valbiska-Lopar i Prizna-Žigljen, te katamarani iz Rijeke za Novalju i Lošinj

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙