FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura kod Karlobaga

Autor: nkot
ZAGREB, 28. rujna 2011. (Hina) - Zbog bure, na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok (brzina ograničena na 40 km/h) i A6 Rijeka- Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sva vozila.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Posebice na dionicama autocesta: A1, između čvorova Gospić i Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac, od Ivanje Reke do Ivanić Grada, te od Novske do Nove Gradiške. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a zbog radova na mostu Nova Zelina na 57. km, vozi se jednom stranom kolnika dvosmjerno, uz ograničenje brzine 80 km/h.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙