FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Đuro Đaković" stipendira studente završnih godina

Autor: sbro
SLAVONSKI BROD, 12. listopada 2011. (Hina) - U Slavonskome Brodu su predsjednik uprave holdinga "Đure Đakovića" Zdravko Stipetić i dekan Strojarskoga fakulteta Dražan Kozak potpisali ugovor o poslovnoj suradnji po kojem će od ove akademske godine holding stipendirati najmanje tri studenta završnih godina studija.

To je tisuću kuna na mjesec, a stipendisti, odabrani po kriteriju uspješnosti, kad završe studij, obvezni su raditi u "Đakovićevim" pogonima najmanje onoliko vremena koliko će trajati stipendiranje.

Predsjednik uprave holdinga Zdravko Stipetić kaže kako se tako nastavlja tradicija ulaganja u kadrovsko osvježenje tvrtke, a to uvjet opstanka na stranim tržištima. Od budućih stipendista očekuje da "budu 'Đakovićeve' razvojne lokomotive', posebice u inovativnom području".

Napomenuvši kako će glavni kriterij za odabir stipendista biti uspjeh tijekom studiranja, dekan brodskoga Strojarskoga fakulteta Dražan Kozak je istaknuo poželjno liderstvo te želju mladih ljudi da ostanu u svome gradu i budu nositelji njegova razvoja.

(Hina) xsbro yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙