FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 28. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure, na Jadranskoj magistrali D8 između Senja i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu). Jak vjetar puše na dionicama autocesta A1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok (brzina ograničena na 40 km/h) i A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sva vozila. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, Lici i Slavoniji. Posebice na dionicama autocesta: A1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, te A3 Bregana-Lipovac, od Novske do Nove Gradiške. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a zbog radova na mostu Nova Zelina na 57. km, vozi se jednom stranom kolnika dvosmjerno, uz ograničenje brzine 80 km/h. Produžen je rok završetka radova, do 30. rujna do 19 sati zatvorena je Podravska magistrala u Slatini u ulici Braće Radić (D2). Obilazak: Suhopolje-Sopje-Medinci-Slatina. Danas od 9 do 12 sati zbog radova na pružnom prijelazu u Ličkom Osiku bit će zatvorena državna cesta D25 Gospić-Korenica. Obilazak: D50 Lički Osik-Špilnik i D52 Špilnik-Korenica. Lokalni promet: Lički Osik- Urije-D538 i obrnuto. Zbog razminiranja, od 8 do 18 sati zatvara se državna cesta D52 Špilnik-Zalužnica. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano, samo ponegdje uz malu, a na južnom Jadranu povremeno i umjerenu naoblaku. Vjetar u kopnenom području slab, a sredinom dana i poslijepodne do umjeren sjeveroistočni i sjeverni. Na Jadranu će puhati slaba i umjerena, podno Velebita na udare jaka bura, a na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana poslijepodne umjeren sjeverozapadnjak. Bit će iznadprosječno toplo, s najvišom temperaturom zraka između 23 i 28, a u Dalmaciji ponegdje do 30 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙