FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dva policajca ozlijeđena u napadu navijača u S.Brodu

Autor: gvla
ZAGREB/SLAVONSKI BROD, 9. listopada 2011. (Hina) - U napadu navijača nakon jučerašnje prijateljske nogometne utakmice između Marsonije 1909 i Dinama u Slavonskom Brodu prilikom intervencije zbog narušavanja javnog reda i mira sinoć oko 22 sata ozlijeđena su dva policajca, potvrđeno je danas iz MUP-a Brodsko-posavske županije.

Prilikom intervencije na Trgu Ivane Brlić u Slavonskom Brodu, jedna je osoba (17) pokušala spriječiti policajce u obavljanju službene dužnosti te napala jednog od policajaca, zadavši mu udarac, nakon čega je intervenirao i drugi policajac. Pritom je jedan policajac lakše, a drugi teže ozlijeđen.

Utvrđeno je da se radi o skupini od devet navijača u dobi od 16 do 24 godine. Dvije su osobe iz Slavonskog Broda, jedna iz Velike Gorice, te ostali iz Zagreba.

Svi su prekršitelji dovedeni i zadržani u službenim prostorijama, te je kod svih očitana koncentracija alkohola u organizmu.

Policija protiv svih podnosi optužbe prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je kod jednog 16-godišnjaka pronađeno hladno oružje bokser, te mu slijedi optužni prijedlog iz Zakona o oružju.

(Hina) xgvla yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙