FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Cardiffu održan kontroverzni koncert "Michael zauvijek"

Autor: akoz
CARDIFF, 8. listopada 2011. (Hina/Reuters) - Tisuće obožavatelja Michaela Jacksona okupili su se na cardiffskom stadionu u subotu na kontroverznom koncertu kojem su nazočili troje djece pokojnog pjevača i neki, ali ne svi članovi obitelji.

Koncert "Michael zauvijek" u Cardiffu se održao unatoč nizu teškoća, među kojima su nesuglasice u obitelji Jackson, ljutiti obožavatelji i otkazivanje glavnih zvijezda događaja.

Chris Hunt, koji je na čelu agencije koja je organizirala koncert za do 50.000 obožavatelja, događaj je najavio kao "golem i spektakularan".

No, zbog teškoća u organizaciji i promociji u danima prije koncerta neprodanih je ostalo još 10.000 ulaznica.

Na koncertu su sudjelovala Jacksonova braća Marlon, Tito i Jackie i, prvi put u gotovo 20 godina, njegova sestra La Toya.

Braća Jermaine i Randy su, međutim, kritizirala koncert jer se podudara sa suđenjem u Los Angelesu Michaelovom liječniku za ubojstvo iz nehaja.

Janet Jackson je odbila sudjelovati navodeći isti razlog.

Nastup pjevačice Beyonce, koja je sudjelovala putem videa, najavila su Michaelova djeca Prince Michael, Paris and Blanket. Izvođačima su se pridružili i Christina Aguilera, Cee-Lo Green, Smokey Robinson, Leona Lewis and JLS.

Skupina Black Eyed Peas, koja je prvotno potvrdila dolazak, povukla se ranije ovoga tjedna bez objašnjenja.

Neki klubovi obožavatelja su također prosvjedovali protiv organizatora postavljajući pitanje trenutka održavanja koncerta kao i nejasnoća oko humanitarnih donacija.

(Hina) xakoz yrt

An unhandled error has occurred. Reload 🗙