FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Paul McCartney sutra se ženi treći put

Autor: kgab
LONDON, 8. listopada 2011. (Hina/Reuters) - Bivši član Beatlesa Sir Paul McCartney oženit će se treći put u nedjelju kada će on i njegova odabranica Nancy Shevell, nasljednica bogatog američkog biznismena, sklopiti građanski brak u Londonu, pišu britanske novine.

Daily Mirror i The Sun pišu u subotu da će se McCartney (69) i Shevell (51) vjenčati u matičnom uredu pred 30 gostiju.

Prema Daily Mirroru, par je dobio posebno dopuštenje da se vjenča u nedjelju, a za svoj veliki dan odabrao je 9. listopada jer je na taj dan rođen John Lennon.

Sir Paul sa svojom je zaručnicom u vezi četiri godine. Nancy Shevell je kći vlasnika transportnog poduzeća u SAD-u, kojem je ona potpredsjednica. Prema pisanju tabloida, vrijeme provodi između Londona i New Yorka. Dvojac se upoznao u Hamptonsu gdje imaju kuće. Bivši Beatle je na zaručnički prsten potrošio 650.000 dolara (3,5 milijuna kuna).

McCartney se prvi put oženio američkom fotografkinjom Lindom Eastman 1969. godine, u istom matičnom uredu u kojem će se vjenčati sa Shevell.

Eastman je preminula od raka dojke 1998.

Godine 2002. oženio se manekenkom Heather Mills od koje se nakon mučne brakorazvodne parnice i iznošenja puno prljavog rublja u javnosti razveo 2008. godine.

Paul i Nancy će vjenčanje proslaviti na njegovu imanju u Sussexu.

(Hina) xkga ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙