FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 6. listopada

Autor: ikut
ZAGREB, 6. listopada 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 6. listopada koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će Jeana Leonettija, ministra za Europu Francuske Republike (8,30 sati, Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Nastavak 24. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (14 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Svečana sjednica u prigodi obilježavanja Dana neovisnosti Republike Hrvatske i podjele državnih nagrada za znanost (12 sati, Trg sv. Marka 6). Sjednici će nazočiti predsjednik Republike Ivo Josipović. Dan neovisnosti državni je blagdan kojim se Hrvatska prisjeća 8. listopada 1991., kada je Sabor utvrdio da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više kao takva ne postoji. Državne nagrade za znanost dodjeljuju se znanstvenicima, istraživačima i znanstvenim novacima za iznimno važna dostignuća u znanstvenoistraživačkoj djelatnosti, a bit će dodijeljene Nagrada za životno djelo, Godišnja nagrada za znanost, Godišnja nagrada za popularizaciju i promidžbu znanosti i Godišnja nagrada za znanstvene novake.

OSIJEK - Na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku od 6. do 9. listopada održava se 14. osječki jesenski sajam na kojem se predstavlja stotinjak domaćih i stranih izlagača. U sklopu Sajma održat će se brojne prezentacije poljoprivredne opreme i prehrambenih proizvoda, te tradicionalni Dani meda u Hrvatskoj u okviru kojih će se obilježiti i 130. obljetnica časopisa "Hrvatska pčela". Organizator sajma je osječka tvrtka "Osječki sajam" d.o.o., a pokrovitelji su Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Osječko-baranjska županija i Grad Osijek. Sajam će, kako je najavljeno, poslijepodne obići predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović (13 sati otvorenje sajma, 15 sati sajam će obići predsjednik Josipović).

PULA - Konferencija za novinare predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića i glavnog tajnika Tedija Chiavalona na temu "Parlamentarni izbori" (12,30 sati, sjedište IDS-a).

OSIJEK - Kvalifikacijska utakmica EURA mladih nogometaša do 21 godine u Osijeku između Hrvatske i Španjolske (20,30 sati, Gradski vrt).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙