FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pivovarna Laško sponzor Hladnog piva

Autor: brad
ZAGREB, 3. listopada 2011. (Hina/STA) - Pivovarna Laško idućih će godina podupirati projekte popularne zagrebačke rock skupine Hladno pivo, potvrdili su u marketingu slovenske pivovare.

Slovenska pivovara od sada će se predstavljati kao sponzor skore turneje "Kud pivo tud i ja", koja prati posljednji studijski album Hladnog piva pod naslovom "Svijet glamura".

"Sretni smo što je naš sponzor tako dobro pivo i što širimo administrativne granice druženja našeg omiljenog pića i rock'n'rolla", kazao je pjevač skupine Mile Kekin posebice naglasivši kako će suradnja s Pivovarnom Laško omogućiti "realizaciju najveće turneje nekog rock'n'roll' banda u našoj okolini do sada".

Skupina je ranije imala sponzorsku suradnju sa Zagrebačkom pivovarom za ožujsko pivo.

S novim će sponzorom album "Svijet glamura", po riječima Kekina, "lako doći u brojna mjesta, gdje bi to inače bilo teško izvedivo, te omogućiti da publika ne ostane žedna".

Koncertnu dvoransku turneju Hladno pivo započinje 7. listopada u Areni Zagreb, tjedan kasnije su u splitskoj Spaladium Areni, a do kraja godine namjeravaju obići više mjesta u Hrvatskoj i široj regiji te Beč.

Skupina je na sceni od kraja 80-ih godina prošlog stoljeća i izdala je do sada šest studijskih albuma.

Ove godine je Hladno pivo među pet regionalnih izvođača nominiranih za nagradu MTV "Best Adria Act", a pobjednik će biti proglašen u studenome u Belfastu.

(Hina) xbr ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙