FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jandroković primio Pignattija u oproštajni posjet

Autor: vmrs
ZAGREB, 30. rujna 2011. (Hina) - Potpredsjednik hrvatske vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković primio je u petak u oproštajni posjet talijanskoga veleposlanika Alessandra Pignattija, priopćio je MVPEI.

Jandroković je zahvalio Pignattiju na doprinosu u produbljivanju bilateralnih odnosa, kao i na osobnom angažmanu te potpori završetku pristupnih pregovora između Hrvatske i Europske unije. Pritom je posebno istaknuo ulogu talijanskog ministra vanjskih poslova Franca Frattinija kao jednog od najvećih zagovornika što skorijeg hrvatskog pristupanja Uniji.

Sugovornici su izrazili zadovoljstvo i odličnim bilateralnim odnosima dviju država, posebno naglasivši dinamiku susreta na najvišoj razini.

Veleposlanik Pingatti čestitao je hrvatskoj vladi na završenim pregovorima s Unijom te na napretku posljednjih godina. Izrazio je pritom čvrsto uvjerenje kako će se partnerski odnosi i suradnja između Hrvatske i Italije dodatno ojačati nakon hrvatskog pristupanja Europskoj uniji, kaže se u MVPEI-jevu priopćenju.

(Hina) xvm ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙